top of page
Zoeken

Stilte...

Hallo allemaal…


Ssssjt. Het is heel lang, heel stil geweest op deze website.

Mijn schuld, en ik wil dan ook mijn excuses aanbieden!

Het zoeken naar kanalen om promotie te maken ging stroef. Ik zag het aantal bezoekers dalen tot bijna niets. Ik twijfelde wat te doen en hoe alles aan te pakken.


Twijfel is goed om na te denken en keuzes te overwegen. Maar als twijfel enkel leidt tot een gebrek aan actie, is dat minder goed. Een gebrek aan actie dat enkele maanden aansleepte... Nogmaals, mijn excuses.


Genoeg over het verleden, op naar de toekomst.

Ik heb enkele ideetjes laten broeien en vandaag is het dan tijd voor actie.


1. Er komt een facebook pagina. Facebook is een veel gebruikt medium waarop we (hopelijk) nog meer schrijvers kunnen aantrekken om een dynamiek te creëren op deze website. Meer concrete informatie en uitwerking hierover volgt nog.


2. Een ander idee is een suggestie voor jullie. Mochten jullie je poëzie ergens posten, post dan misschien ook een link naar deze website (je eigen pagina bijvoorbeeld), misschien krijgen we zo anderen overtuigd een eigen pagina aan te maken.


3. Een andere vraag die ik heb voor jullie: Hoe hebben jullie deze website gevonden? Op die manier heb ik wat beter zicht hoe de promotie kan verlopen. Waar ik mijn pijlen op moet richten.


Tot slot wil ik benadrukken dat ik geen euro verdien aan deze site. Zoals je merkt heeft deze site geen reclame banners en dergelijke. Ik doe dit voor het plezier van poëzie. Jullie hulp vragen voor promotie draait dus enkel om dynamiek te creëren voor deze website.


Alvast bedankt voor jullie feedback!!!

23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page